Szolgáltatásaink

Nyomtatott kartondoboz

Nyomtatott kartondoboz (faltkarton) gyártása, ofszet technológiával, egy -vagy több színnyomással 450g/m2 súlyig.

iparcikk, kozmetikai termékek, gyógyszer- és gyógyhatású termékek, ajándék, édesipari termékek, élelmiszerek csomagolása számára

Felületnemesítés

 • Diszperziós vagy ofszett lakkozás: csomagolóanyag anyag készítésénél minden esetben alkalmazzuk, ha más felületvédő anyag felvitele nem került megrendelésre. Használatával megvédjük a nyomatot a dörzsölődéstől, elkenődéstől, finoman fényes felületet adva a terméknek. Két fő típusa létezik a fényes és matt lakk, melyekkel különböző hatást érhetünk el alkalmazásuk módjának függvényében, a mattól a selyemfényen át, akár az UV lakkozást megközelítő magasfényig.
 • UV lakkozás:
 • Formalakkozással látványosan kiemelhetjük a nyomat egyes részeit. Kombinálhatjuk matt vagy soft touch fóliázással, nagyobb kontrasztot adva a matt-fényes felületeknek.
 • Teli UV lakkozás esetén egy egyenletes, extra magas fényű felületet kapunk, a fóliázással megegyező felületvédelmi értékkel (magasabb az ofszett lakkozásnál).
 • Létezik matt UV lakk is, de rendkívül magas ára miatt, a vele egyenértékű, de lényegesen olcsóbb matt fóliázást szoktuk javasolni az ügyfeleinknek.
 • Fóliázás: a felületi hatást tekintve három fő fajtáját készítjük:
 • A FÉNYES FÓLIA, extra magas fényű, egyenletes felületet hoz létre, mely magas fokú felületvédelmet biztosít a nyomatnak.
 • A MATT FÓLIA, extra matt fényű felületet ad a nyomatnak, igen közkedvelt és látványos felültkezelési mód, különösen UV formalakkozással vagy fémprégeléssel kombinálva.
 • SOFT TOUCH fóliázás esetén teljesen matt hatású, de tapintásra selymes érzetű felületet kapunk, rendkívüli felületvédelemmel ellátva. Nem karcolódik és az ujjlenyomatok is kevésbé látszanak meg rajta, ennek megfelelőlen ez egy magasabb árkategóriát képviselő eljárás. A SOFT TOUCH fólia kiváló alapja lehet UV formalakkozásnak is.
 • Prégelés: az egyik leglátványosabb felületkezelési forma. Magasfényű, csillogó felülete különösen elegáns hatást kölcsönöz a nyomdai terméknek. Legismertebb és legkedveltebb színei a fémszínek: az arany, ezüst és a króm, de létezik egyéb színekben is. Klisé alapján, hőtechnikai eljárással a prégelő fóliát préseléssel helyezik el a kívánt felületen. Részletgazdag grafikák, és túl apró betűk visszaadására nem alkalmas ez az eljárás.
 • Dombornyomás: ezen eljárás során klisé felhasználásával, a nyomógépen fellépő erős nyomás hatására a papír síkjából kiemelkedő vagy a felületbe besüllyedő formában hangsúlyoz ki különböző grafikai elemeket: pl. logók, nagyobb feliratrészek, kiadványok esetében címek. Meglévő gépparkunknak köszönhetően, akár a stancolással egymenetben is el tudjuk végezni.

Stancolás

A stancolás során a stancológépbe helyezett, vékony, hajlítható éles késekből és tompa biegelő léniákból álló, falemezbe épített stancszerszám segítségével kivágjuk a kívánt formát, Dobozok, mappák, wobblerek, reklámtáblák, stb… elkészítésekor használjuk.  B/2 méretig, darabszámtól függően automata vagy kézi berakású gépeken. B/2 méretű automata stancgépünkre a szabad kapacitásunk erejéig bérstancolást is vállalunk.

Gépi dobozragasztás

1-3 ponton. Gépkönyv szerinti minimum és maximum géppel ragasztható dobozméretek alább:

Gépi dobozragasztás

Box Type (Amax) (Amin) (Bmax) (Bmin) (Cmin) (Dmin) (Fmin)
No Lock Bottom Box 700mm 70mm 800mm 110mm 8mm 70mm 51mm
Lock Bottom Box 700mm 160mm 770mm 180mm 9mm 90mm 85mm

Természetesen a fentebb található legáltalánosabban használt dobozfajtákon kívül is számtalan különböző fajta terítékű és ragasztási módú doboz megragasztható a gépünkön.

Kasírozott dobozok gyártása

A kasírozási eljárás során a nyomtatott anyagot (általában műnyomó papírra vagy esetleg vékony kartonra) teljes felületében, gyűrődés nélkül felragasztjuk egy szilárdabb, erősebb tartású hordozóanyagra (szürkelemezre vagy hullámlemezre) pl.: társasjátékok dobozai, játéktáblái, egyes kozmetikumok, desszertek dobozai, puzzle készítés, díszdobozok, vagy ahol a csomagolandó termék súlya igényli az erősebb tartású csomagolóanyagot.

Irodai termékek

(levélpapír, dosszié, mappa, stb….) készítése

Reklám anyagok gyártása

Az elmúlt években jelentősen lecsökkent a papíralapú reklámanyagok aránya a piacon, ha mégis erre lenne szüksége, akkor elkészítjük Önnek. Megtervezzük, kinyomtatjuk, elsősorban közepes szériában.

Íves öntapadós termékek gyártása

Kis-és közepes példányszámú, papíralapú öntapadós címkék gyártása ívben, riccelve, formariccelve.

Csomagolás tervezés, grafikai tervezés

A csomagolástechnikában megszerzett sok éves tapasztalunk felhasználásával vállaljuk csomagolásának megtervezését a doboztervezéstől a tipográfiai tervezésig, azért hogy terméke a kor igényeinek megfelelő, korszerű, esztétikus, és gazdaságosan előállított csomagolásban kerülhessen a vásárlói elé.