Történetünk

Társaságunk 1989-ben alakult, s családi vállalkozás formájában működik. Családunkban a nyomdászat hét évtizedes múltra tekint vissza, s immáron 3 generáció űzi ezt a foglalkozást. Évek alatt folyamatosan bővülő vállalkozásunk saját telephelyen működik, olyan gépparkkal, mely lehetővé teszi, hogy a tervezéstől a kivitelezés végéig minden munkafolyamatot magunk tudjunk elvégezni.

Az utóbbi években a csomagolástechnika nagymértékű fejlődésen ment keresztül. A fogyasztói társadalom a csomagolóanyagot a reklám alapvető eszközének tekinti. A magas minőségű és esztétikus csomagolásra egyre nagyobb igény van. A csomagolóanyagok piaca terén a nagy volumenek iránti igény többé-kevésbé lefedett. A közepes és kis mennyiségű, valamint extra minőségű termékigény, a rugalmasságot és gyorsaságot megkövetelő keresleti piac viszont tény. Megyénkben kevés olyan nyomda van, aki ezzel foglalkozik, ezért mi a nagyobb volumenek mellett ezen igények kiszolgálását is megcéloztuk.

Fő tevékenységünk lett a nyomtatott kartondobozok (fogyasztói csomagolás) gyártása nagy- közepes és kis volumenekben, a műszaki megvalósítás mindnél szélesebb spektrumán, az ügyfél igényeihez igazodva, a tervezéstől a megvalósításig.

Rövid határidővel, kedvező áron, korrekt munkát garantálunk.